Bunketorp Backyard Ultra Trail har för 2020 års upplaga certifierats av ITRA (International Trail Running Association) för ITRA-poäng. Löpare som slutför ett visst antal varv tilldelas poäng som registreras hos ITRA med resultaten. Poängen kan sedan användas vid anmälan kvalificering till lopp som har detta som kriterier för deltagande (poängen - se tabellen nedan).

Bunketorp Backyard Ultra Trail har för 2020 års upplaga godkänts som kvalificerande till loppen inom UTMB (Ultra Trail Mont-Blanc).

Bunketorp Backyard Ultra Trail rapporterar resultaten till DUV (Deutche Ultramarathon Vereinigung) som upprätthåller en omfattande statistik för ultramarathon. 

Bunketorp Backyard Ultra Trail följer reglerna och direktiven för Backyard Ultra.

ITRA member vit.jpg
UTMB logo_en.png
duv-logo-400.png
BYU-logga liten.jpg

Omdömen från våra deltagare

Grymt jobbat hela Uven-gänget, hoppas ni kör repris 2020! Väldigt bra arrangerat! 

 

Tack så mycket för ett fantastiskt välarrangerat lopp. Allt var bra!! Funktionärerna var supertrevliga och hjälpsamma, dryck och mat kan man inte önska sig bättre. Hoppas ni genomför ett nytt Backyard nästa år.

 

Grattis till både atleter och arrangörer, en toppdag, ser framemot 2020.

 

Mycket bra gjort av både deltagare och IK Uven! Kommer gärna tillbaka nästa år!

 

Tack IK Uven för ett fantastiskt fint arrangemang!

 

Ren klass av IK Uven!

Exremt välorganiserat, underbar bana, grym support och underbara medlöpare. Kan inte vara mer nöjd med ett lopp än detta. Fanns inget att klaga på, inte ens vädret:-) Tveklöst det roligaste lopp jag sprungit i år.

 

Banan i Bunketorp visade sig vara väldigt kul. Kuperad och tuff men man hann aldrig bli trött på banan. IK Uven såg också till att tillhandahålla den bästa markservicen.

 

Grattis båda finalister och grattis Bunketorp Backyard Ultra Trail för att ni fick en final med 2 av våra absolut bästa backyardlöpare genom tiderna.

 

IK Uven, orienteringsklubb

grundad 1945

ca 400 medlemmar

Klubbstuga i Bunketorp

Vi brinner för löpning i alla dess former och att vara nära naturen. Dessutom har vi en fin anläggning i ett mycket vackert naturområde. Bunketorp där loppet går är naturskönt, vackert - och kuperat vilket gör loppet något mer utmanande.

 

Detta vill vi gärna dela med dig och erbjuda ett kul, personligt och lite annorlunda arrangemang med en bra utmaning.

Löpare på alla nivåer är varmt välkomna till oss på Bunketorp Backyard Ultra Trail!

Sociala medier

  • White Facebook Icon

Kontakt

ITRA member svart.jpg
UTMB logo_en.png

© 2020 av IK Uven, skapat med Wix.com

duv-logo-400.png
BYU-logga liten.jpg
bbutlogo.png