Klarvattensjö

2021-03-17 BBUT ger ITRA-poäng och är kvalificerande till UTMB

I veckan blev det klart att Bunketorp Backyard Ultra Trail även i år är certifierat av ITRA och ger poäng som i sin tur kan användas som kvalificerande till bl a UTMB.

 

Läs mer HÄR ...

2021-03-12 SM Sport blir sponsor och vinstpartner till BBUT

Vi välkomnar västsveriges mest välsorterade butik för trailskor m m som sponsor och vinstpartner. SM Sport kommer att bidra till lagvinsterna.

SM Sport finns HÄR

2021-03-02 Anmälan till BBUT öppnar 29/3

Måndagen den 29/3 öppnar vi för anmälan för årets BBUT lördagen den 7/8

sm-sport-logo-se-tranp.png

2020-08-10 Resultat

Årets resultat finns här:

 

2020-08-05 PM

PM för årets Bunketorp Backyard Ultra Trail finns här

2020-07-24 Salming bidrar med priser till topp 3

Vi är jätteglada att ha med Salming i årets BBUT. Salming bidrar med

presentkort till topp 3 i dam- respektive herrklasserna.

 

2020-07-03 Umara levererar till BBUT

Vi är jätteglada att ha med Umara i årets BBUT också. Sportdrycken som serveras
på BBUT heter U Sport 1:0,5 (tidigare 2:1).

Läs mer om U Sport 1:0,5 här.

2020-05-08 Max 42 deltagare tills vidare

Det rör sig lite i anmälningarna som nu närmar sig 40 anmälda. Just nu är det vad vi kan ta emot med hänsyn till de nuvarande restriktionerna för Covid19. Därför har vi tills vidare lagt ett tak på 42 deltagare.

 

Vi hoppas att landet och hela omvärlden kommer till ett läge där vi kan öppna upp för fler deltagare igen innan augusti.

 

Spring snyggt, tvätta händerna och håll avstånden så länge!

 

2020-04-19 Covid-19 - Information

Vi följer som alla andra noga utvecklingen när det gäller spridningen och direktiven för begränsningar när det gäller Covid-19.

 

Detta kan självklart påverka möjligheterna att genomföra Bunketorp Backyard Ultra Trail i augusti. Det är dock för tidigt att säga om och hur mycket. Vi kommer att ha möjlighet att avvakta ett beslut om att genomföra Bunketorp Backyard Ultra Trail åtminstone fram till halvårsskiftet. Vi hoppas främst för allas skull att vi befinner oss i ett annat läge då - ett lopp går ju alltid att flytta.

Vi har idag ca 35 anmälda till de 120 startplatserna. Om vi inte kan genomföra Bunketorp Backyard Ultra Trail så kommer vi att kunna kompensera de anmälda på ett eller annat sätt. Hur och på vilket sätt får vi återkomma till då.

Det hade varit väldigt kul att få bjuda er på en fint arrangemang och upplevelse i Bunketorp i augusti. Vi håller tummarna för detta. Samtidigt är det viktigaste att vi får kontroll på spridningen av Covid-19 och att så många som möjligt mår bra.

Tvätta händerna, håll avstånden, träna på - och tänk på att i skogen är det mycket liten risk att bli smittad. Sköt om er!

Logga_namn_transparent_vit-text.png
Salming.png